BGTourinfo.EU
BG     ENG     DE     RU    
 
    Хотел "Бисер"
    Фотоалбум
    За Банско
 

ДОБРЕ ДОШЛИ В ХОТЕЛ "БИСЕР"

При ясна лунна нощ гледката е невероятна и неповторима, така се унасяте, че мислено обхождате всички върхове, а през зимата карате ски по снежните склонове

Уважаеми дами и господа, откъснете се от шума и напрежението на големия град и се потопете в дебрите на Пирин планина. Заповядайте в Банско в семеен комплекс “Бисер” (хотел - две звезди и самостоятелни стаи - три звезди).

Хотел "Бисер" е построен в типичен бански стил. Намира се на 5 минути до центъра на града и на 800 метра от Кабинковия лифт. Хотелската част включва 29 двойни (спалня или две отделни легла) и тройни стаи със 60 легла.

Обзавеждането на стаите е с типични бански мебели, собствен санитарен възел, телевизор с кабелна телевизия, телефон. Хотелът предоставя на гостите си сауна, безплатен WI-FI достъп до интернет, транспорт до началната станция на лифта. Предлагаме и екскурзии по желание.

Битовият ресторант - механа е със 70 места само за гостите на хотела. Механата е построена и обзаведена в типичен старинен бански стил, с много камък и дърво, бунар (кладенец) и две камини. Менюто е с типични местни бански ястия - капама, чумлек, катино мезе, старец и други ястия и специалитети.

ЗА КОНТАКТ
Тел: 052 504 021
      0878 606 191

E-mail: bansko@bgtourinfo.eu
2008 BgTourinfo.Eu © All Rights Reserved