BGTourinfo.EU
BG     ENG     DE     RU    
 
    За Вилата
    Фотоалбум
    Околности
    Контакт
    Цени 

Вила "Руен" - Троян, Длъжковска махала

Ако имате малко свободно време може да разгледате това местенце и ще видите колко е приятно тук през всички сезони на годината! На 3 км южно от Троян, по поречието на малка река сред гори, ливади, тишина и спокойствие е разположена махала Длъжковска. Освен мека зима, пъстри пролетни поляни, прохладно лято и безбройни цветове през есента, друго интересно тук ... няма! Няма автомобили, няма дискотеки и хора почти няма ... но по-добре вижте сами!

Вилата разполага с три спални с общ капацитет за 7, максимум 10 човека. Всички стаи са с по две легла, оборудвани с телевизор и DVD. В хола има сателитен приемник. Сградата е с локално отопление. При желание ще можете сами да си приготвите закуска, обяд и вечеря със собствени продукти или да поръчате специално меню по предварителна заявка.

За по-приятно прекарване на времето, на Ваше разположение са телевизор със сателит, DVD с богата колекция от филми и музика, велосипед, а за любителите на небесни тела - два телескопа. Също и шах, табла, дартс, въздушна пушка, добра библиотека, оборудвани въдици за риболов, басейн. Любителите кулинари могат да изявят своите способности на двете барбекюта.

През меката зима, на Ваше разположение са мини ски-гардероб (алпийски и северни дисциплини), шейна и импровизирана писта в двора на вилата. Също така може да ползвате най-близките ски-влекове в Троян - 3 км. и Беклемето - 20 км. След студения и чист въздух, може да почуствате приятната топлина на чаша червено вино до запалената камина или горещата вана.

През пролетта и лятото ще имате възможност да съберете любимите ви билки и диви подправки, а в горите, които са в непосредствена близост, любителите на диворастящи гъби ще намерят своята екзотична вечеря. Тихата и спокойна есен със своите пъстри цветове или със ситния дъждец са добро време за отмора от напрегнатия градски живот.

Винаги може да посетите гр.Троян, Троянския манастир и Националната изложба на художествените занаяти в с.Орешак (13 км), курортите Чифлик и Шипково, известни със своите минерални и лечебни басейни (20 км), Беклемето и други забележителности от Национален парк "Централен Балкан". А ако тишината и спокойствието ви омръзнат, може да посетите уютните механи в Троян и Орешак или работещите до зори дискотеки.

2008 BgTourinfo.Eu © All Rights Reserved