BGTourinfo.EU
BG     ENG     DE     RU    
 
    За Вила Виктория
    Фотоалбум
    Околности 

Вила Виктория - с. Балабанско

Това е Вашата приказна ваканция сред природата!
Елате веднъж, за да се върнете отново!

Вила Виктория се намира във вилно селище Балабанско, на 6 км от центъра на гр. Троян в района на Национален парк "Централен Балкан". В непосредствена близост се намират балнеоложките курорти Шипково и Чифпик, селата Орешак, Черни Осъм и Троянският манастир, градовете Ловеч и Априлци.

Вилата предлага настаняване на 10 човека. Разполага с една стая със спалня за двама, една стая с две легла и една с четири. При нужда в механата има разтегателен диван за двама. Всяка от стаите има огромна тераса с изглед към Национален парк "Централен Балкан". На разположение на гостите са практична кухня, оборудвана с всички необходими уреди и прибори. На най-долния етаж се намира механа с камина, обзаведена в традиционен балканджийски стил, която ще Ви предложи незабравими вечери през зимните дни.

На двора под асмите на плочника има зидано барбекю, каменна чешма с леденостудена питейна изворна вода, където може да се насладите през прохладните летни дни на аператива си. Обширна градина с цветя и зеленина създават усещането, че се намирате в райски кът и дава възможност на малчуганите да се наиграят на воля. Пред вилата има удобна за паркиране площадка. Вашите домашни любимци също са добре дошли.

Цени за настаняване

Цена за легло - 20 лв.
За деца до 3 години- безплатно.

За резервации и информация

Телефони
052 50 40 21
0878 606 191

E-mail
troyan@bgtourinfo.eu

2008 BgTourinfo.Eu © All Rights Reserved