BGTourinfo.EU
BG
ENG
DE
RU
 
    Вила "Дария"
    За Асеновград
    За Бачковския манастир
    За Пловдив
    Фотоалбум 

ВИЛА ДАРИЯ - СЕЛО ЛЯСКОВО
...Бяла спретната къщурка...

Тази вила е само за Вас, Вашето семейство или компания. Къщата предлага всички удобства за пълноценен отдих и незабравими преживявания далеч от шума и напрежението на големия град. Потопете се в магията на митичната Родопа планина! Вземете сила и здраве от Балкана! Почивайте или празнувайте както Вие си знаете и решите! Заповядайте при нас!

Вилата е тип "еднофамилна къща" на 2 етажа. На долния етаж се намира хол с ниска мебел, камина, ТV, модерно обзаведена и напълно оборудвана кухня, кът за хранене, баня с DU/WC и голяма тераса. На горния етаж са спалните: стая с 3 легла и стая със спалня и 1 легло. Двата етажа са свързани с вита вътрешна стълба. На двора има барбекю, беседка, езерце с рибки и водни лилии.

Село Лясково се намира на 800 м. надморска височина, на 27 км. от Пловдив и на 10 км. от Асеновград. Районът е богат на природни и архитектурни забележителности: Асеновата крепост, Бачковския манастир, Араповския манастир, хижа "Руен", местностите "Копривките", "Бяла черква" и "Чудните мостове", Кръстова гора, тракийските светилища Перперикон и Белинташ и др.

Цени

Капацитет 6 - 8 човека (максимум 10) - 145 лв
При 3 и повече нощувки - цена по договаряне

За контакт и резервации:

Тел: 0878 606 191
E-mail: rodopi@bgtourinfo.eu

2008 BgTourinfo.Eu © All Rights Reserved