BGTourinfo.EU
BG
ENG
DE
RU
 
    За нас
    Настаняване
    Фотогалерия
    За Пловдив
    Международен пананир
    За контакт

    
 

За нас

Хотел "Его" е нов, модерен хотел, обзаведен според най-високите стандарти. Разположен е на кръстовището на Булевардите ”Руски” и „6-ти септември”, в центъра на града непосредствено до главната улица и стария град. Международният панаир е само на 15 мин. пеша. Хотелът е ситуиран на второ ниво, което го прави тихо и спокойно място за почивка, работа и срещи. Общо в хотела могат да бъдат настанени групи от по 50-55 човека.

Хотел „Его” е с обща климатизация, топла вода целогодишно от ТЕЦ. Гостите могат да ползват финландска сауна, фризьорски и зъболекарски услуги на територията на хотела. Хотелът предлага на гостите, отседнали при нас за повече от две нощувки и подземен паркинг с шест места, пране и химическо почистване на дрехи, рум сервиз, офисни услуги, сейф за гости на рецепция.

Навсякъде в хотела има интернет връзка. В района на лоби-бара и залата за закуски предлагаме Wi Fi.

Храна и развлечения

Залата за закуски предлага едновременно закуска на 16 човека. Срещу хотела има 4 ресторанта, които предлагат международна и традиционна българска кухня.

Зала "Его"

Зала "ЕГО" е мултифункционална и в нея е удобно да се провеждат конференции и събирания за около 25-30 човека. Заедно с мениджмънта на хотела може да се организират различни видове мероприятия - събрания, конференции, интервюта, презентации.

"Зала Его" е и уникална парти-зала с джакузи за 6 човека, бар, голям плазмен телевизор, музика и т.н. Парти-залата е подходяща за частни партита от всякакъв вид.

2007 BgTourInfo © All Rights Reserved