Предложения за туризъм             Недвижими имоти
BG
ENG
DE
RU
PL
 
   За България
   История
   Туристическа информация
   Черно море
   Стара планина
   Река Дунав и Предбалкана
   Рила, Пирин, Родопите
   Долината на розите и
   Тракия
   Витоша и Струма

   Паметници на UNESCO
   Съкровищата на траките
   Българските манастири
   Минерални извори
   Ловен туризъм
   Еко - туризъм
   Селски туризъм
   Приключенски туризъм

   София
   Варна
   Пловдив
   Бургас

   Фотоалбум
   Карта на сайта
   Партньори
   За нас
ОЧАКВАЙТЕ НАШИЯТ ФОРУМ

ЗА КОНТАКТИ С НАС

Тел : 052 504 021
0878 116 313
E-mail:info@bgtourinfo.eu

ИНТЕРНЕТ - СТРАНИЦАТА BGTOURINFO.EU е създадена, за да рекламира възможностите за туризъм в България. Освен на основните европейски езици, той ще бъде преведен и на езиците на страните от Източна Европа. Жителите на тези страни традиционно почиват в България, но информация за нашата страна на техните езици липсва. Страницата на полски, която вече работи, доказа, че е необходима.

ВАРИАНТИ ЗА РЕКЛАМА
  • Нашият екип ще направи интернет-страница на Вашият обект (Вижте модела)
   Освен на нашият сайт, Вашата страница ще бъде рекламирана и на други страници с туристическа информация, както и на Интернет - търсачки. Възможностите Ви за отдих ще бъдат представени и нашите партньори в страната и чужбина. Получавате и е-майл Име@bgtourinfo.eu. Кореспонденцията по този е-майл ще се води от нас, след съгласуване с Вас за настъпили промени в обекта или цените за настаняване.

   BGTOURINFO.EU получава комисионна за гостите, които е насочил за почивка в туристическия обект. Комисионната е не повече от 10% от цените в обекта и се уговаря предварително със собствениците. За да не се получат недоразумения, тя е включена в обявената на сайта цена. Предплатите и комисионните се изплащат по банков път, пощенски запис или в брой за всеки конкретен клиент и са обект на допълнително споразумение

  • Директна връзка към вашият сайт
   В страницата на вашето населено място (или раздел) се прави директна връзка към Вашата страница, както е в раздела на Камчия - Ваканционно селище "Русалка" (Вижте модела)
   Връзка се прави и в раздел "Нашите предложения", като и в някой от разделите - Селски туризъм, SPA-туризъм, Еко-туризъм и т.н, по Ваш избор. Тези връзки се поставят във всички езикови версии. Цената за включване е 50 лв. на година (без ДДС).

  • Реклама на големи туристически обекти и населени места
   В страницата на вашето населено място (или раздел) се прави директна връзка към изработена от нас страница, както е в раздела на Камчия, Бяла и Обзор - за гр. Обзор (Вижте модела)
   Текста се съгласува с възложителя, уговарят се условия за допълнителни връзки към туристически обекти в съответното населено място и други възможности. Цената е по споразумение
Обмяна на банери:

Банер с размери 420х118 pcs:


Банер с размери 200х40 pcs:


 
2008 BgTourInfo © All Rights Reserved