Предложения за туризъм Включване в сайта WIFI Bulgaria Info
BG
ENG
DE
RU
PL
 
  За България
  История
  Туристическа информация
  Черно море
  Река Дунав и Предбалкана
  Стара планина - Балканът
  Витоша и Струма
  Средна гора и Тракия
  Рила и Пирин
  Родопите

  100 туристически обекта
  Съкровищата на траките
  Българските манастири
  Паметници на UNESCO
  SPA курорти
  Селски туризъм
  Ловен туризъм
  Еко - туризъм

  София
  Варна
  Пловдив
  Бургас

  Фотоалбум
  Карта на сайта
  Партньорска програма
  За нас
РЕКЛАМА В BGTOUR INFO

Отпечатай офертата Безплатно включване
Нашият екип ще направи представяне на Вашият обект по утвърден модел. Вижте модела. Освен на нашият сайт, Вашата страница ще бъде рекламирана и на други места по наша преценка. Кореспонденцията в това представяне се води от нас, след съгласуване с Вас. Получаваме комисионна за гостите, които сме настанили при вас. Комисионната е не повече от 10% от цените в обекта и се уговаря предварително със собствениците. Изплаща се след като насочените от нас туристи заплатят всички сметки за престоя си. Цените за настаняване, който Вие ни предоставяте не трябва да са по-високи от цените на други съществуващи Интернет-страници. В случай, че екипът ни попадне на по-ниски цени, Вашето представяне се премахва.

Директна връзка към сайт
1. Директна връзка без снимка - цена 20 лв на година.

Прави се в страницата за населено място или в секция от "Предложения за туризъм" по избор. Вижте как е направена връзка към Манастир "Св. Св.Константин и Елена
2. Директна връзка със снимка и информация за обекта - цена 30 лв за година.
Прави се в страницата за населено място или в секция от "Предложения за туризъм" по избор. Информацията е от 2-3 абзаца, като текста може да се вземе от страницата, към която се прави връзка, или да се предостави отделна информация. Вижте как са представени няколко туристически обекта във Варненска област
3. За включване в две секции - 50 лв на година.
Информацията за обекта е в по-голям обем. Връзката се прави в страницата за населено място и в секция от "Предложения за туризъм" - Почивка на море, планина, селски или СПА-туризъм, хотели в градовете или Екскурзии. Вижте как са представени няколко туристически обекта в "Предложения за туризъм - Море, Курорт Св. Св. Константин". А тук представянето на обектите в информацията за курорта
3. За включване в повече от две секции - по 10 лв на година за всяка следваща секция.

Създаване на секции и раздели за големи туристически обекти и населени места
1. Създаване на секция - еднократна цена за изработка 100 лв.

Текста и снимките се предоставят от възложителя, след което се публикуват в информацията за съответното населено място или район на страната. Вижте как е представен град Провадия. По желание на клиента, може да се направят и връзки към съществуващи негови сайтове, като годишната такса е според тарифата "Връзка към сайт" и не се заплаща за първата година. Вижте как е направена връзка към с. Крапец.
2. Създаване на раздел - еднократна цена за изработка 200 лв.
Текста и снимките се предоставят от възложителя, след което се публикуват в информацията за съответното населено място или район на страната. Структурата на раздела, броя и тематиката на връзките се уточняват с възложителя. Вижте как е представен град Обзор. При еднократно заплащане от възложителя на 50 лв., той е освободен от годишни такси. В този случай се договаря начина на включване на други връзки в разделите.

Изработка на Интернет-страници и рекламни банери - Вижте цените за изработка.
1. Разположение и размяна на банери - по договаряне

РЕКЛАМА В РУСКИЯТ ВЕСТНИК ЗЕМЛЯЧКА
Новият рекламен руски весник "Землячка" е създаден да информира рускоезичните гости на България за всичко, което би могло да им потрябва по време на техния престой в страната. Дали причината за посещение е отдих или работа – това е без значение. Ние прекрасно разбираме, че когато си в страна която не познаваш е важно да имаш полезна информация под ръка. Всеки наш тираж ще бъде раздаван на рускоезичните гости предимно в летищата на страната. Във вестника освен реклама, ще има и полезна информация за курсове на валутите, разписания и т.н.). Публикацията в нашия вестник е гарантирано попадение в ръцете на потенциалния руски клиент.
Цени за реклама
Базов модул - 1/32 страница (46х31 мм) - 19,90 лв 1/4 страница (94х136 мм) - 159,20 лв
1/16 страница (46х66 мм) - 39,80 лв 1/2 страница (190х136 мм) - 318,40 лв
1/8 страница (94х66 мм) - 79,60 лв Цяла страница (190х276 мм) - 636,80 лв
Надценки Отстъпки
За публикуване на 1-ва страница - 100 % При поръчка от 3 модула - 3 %
За публикуване на 4-ва страница - 50 % При поръчка от 6 модула - 5 %
За публикуване на конкретна позиция - 25 % При поръчка от 10 модула - 7 %
Отстъпка за едновременна реклама в BGTOURINFO и вестник "Землячка" - 5 %

РЕКЛАМА В WIFIBULGARIA.INFO
Страницата wifibulgaria.info е един нов наш проект, създаден през май 2010 година. Имаме амбицията да покажем колкото може повече места, където се предлага WIFI – ресторанти, кафенета, хотели, обществени организации и т.н. Информацията се предлага по раздели, квартали (за големите градове) с текст и местоположение на карта. До месец септември 2010 година ще предлагаме по-ниски цени за включване.

Включването е в населено място (квартал) и раздел (Ресторанти, хотели и т.н), като на обща карта се показва мястото на обекта с връзка към информацията за него. Информацията съдържа карта с по-голям мащаб, показваща точното място и информация за обекта – адрес, телефон, сайт (ако има), работно време и т.н. Същата информация се предоставя и на английската версия на сайта. Цената за включване е 30 лв. за година.

По желание на възложителя се прави разширено представяне в обем на една интернет–страница. В него може да се предостави повече информация за обекти, които нямат своя интернет – страница, а именно – описание на обекта, снимки, евентуално цени и др. информация. Цената е 50 лв за изработка, като тази цена включва и домейн от типа ОБЕКТ.wifibulgaria.info. Този домейн може да се използва като самостоятелна страница. Годишната такса за поддръжка на домейна е 10 лв., като за първата година не се заплаща.

Отстъпка за едновременна реклама в BGTOURINFO и WIFIBULGARIA.INFO - 10 %

ЗА КОНТАКТ И ПОРЪЧКИ
Варна, 9009
Ул. "Младежка" бл. 3, Вх. Г, ап. 15
E-mail: info@bgtourinfo.eu
Телефон 052 504 021
            0878 911 359

Или попълнете формата за контакт. Полетата, маркирани със * са задължителни
Име*
Град
Телефон
E-майл*
ВАШИЯТ КОМЕНТАР*
 
2005-2022 BgTourInfo © All Rights Reserved