BGTourinfo.EU
BG     ENG     DE     RU    
 
    Семеен хотел „Кавръкови”
    Настаняване
    Лечение и СПА
    За Павел баня
    Фотоалбум
 

    Семеен хотел „Кавръкови” - Павел баня

Новопостроения тризвезден хотел се стопанисва от Недка и Кольо Кавръкови и предлага великолепни целогодишни условия за отдих и възстановяване и е прекрасен избор за почивка със семейство и приятели. Напоследък семейните хотели са хит в туристическия бранш. Освен че нощувките са на разумни цени, предимството е, че обикновенно на клиента се обръща по-голямо внимание. Стопаните са приятелски настроени и допринасят гостта да се чувства като специален. Нерядко ще им бъде предложено като почерпка местна напитка или ястие.

Намира се в идеалния център на курорта Павел баня, на 50 м от градския парк в непосредствена близост до лечебните балнеоложки центрове и плувни басейни. На разположение са три стаи с по две легла и две спални. Всички стаи имат самостоятелни санитарни възли, интернет, кабелна телевизия, хладилник, балкон с приятен изглед и винаги топла вода. При нужда се поставя трето легло.

Специално пригодения за гостите затревен кът в двора с водопад, поточе, изкуствено езерце и барбекю предлага прекрасни условия за пикник, самостоятелно приготвяне на храна, плаж и отмора. В по-хладните и студени дни може да се ползва механата на самообслужване.

Цялостния лечебен процес на гостите на хотел Кавръкови се осъществява в близката, отстояща на 10 метра новоткрита балнеолечебница "Маркони" с минерална вода, съвременна апаратура, световно призната методика и класен лекарски екип.

Любителите на риболова – гости на хотела ползват префиренциална целодневна такса от 2 лв. в отстоящия на 3 км и богат на улов и разновидности изкуствен водоем , стопанисван от фирма Америка с красива и девствена природа.

    За контакт

Тел: 0878 606 191
E-mail: kalofer@bgtourinfo.eu

2008 BgTourinfo.Eu © All Rights Reserved