BGTourinfo.EU
BG     ENG     DE     RU    
 
    За комплекса
    Настаняване
    Фотоалбум
    Околности
    Пътуване
    Контакт 

Хотелски комплекс "Вълеви къщи-ОК" - Курорт Чифлик

На 15 км югозападно от гр.Троян, в подножието на уникалния връх "Козя стена" се намира курорт Чифлик, известен със своя топъл минерален извор. Водата е подходяща за релаксация, заболявания на опорно-двигателната система, неврологични, урологични, стомашно-чревни, на дихателните органи и други заболявания.

Невероятно е изживяването на къпещи се хора по всяко време на денонощието. Сезоните тук са без значение. Приятно е да вали сняг, дъжд и да се наблюдава от горещия минерален басейн. Всичко това и още много други преживявания сред дивата и живописна природа, сред невероятно чистия и несравним въздух по поречието на прозрачната и бълбукаща река Бели Осъм, можете да намерите в курортен комплекс Чифлик. Едно незабравимо преживяване. Неописуемо от разстояние. Подарете си една приказна почивка при нас.

Защо точно "Вълеви къщи - ОК" ли? Защото освен всичко, което е оставила природата в този прекрасен кът, ние Ви предлагаме топлите човешки отношения, все повече липсващи ни напоследък. Посрещаме по простичко, но от душа. Това не пречи стаите ни да разполагат с всички удобства. И сме сигурни, че топлината на човешкото огнище ще Ви кара да се връщате отново и отново, защото в края на краищата това е живота. Отпусни си душата и се наслаждавай на това, което природата ти е дала. Релакс от все по-напрегнатия и забързан ден. Важно е как се чувстваш днес, дали не си в стрес!!!

Вълеви къщи ... ... като в къщи


2008 BgTourinfo.Eu © All Rights Reserved