BGTourinfo.EU
BG     ENG     DE     RU    
 
    За комплекса
    Настаняване
    Фотоалбум
    Околности
    Пътуване
    Контакт 

Хотелски комплекс "Вълеви къщи-ОК" - Курорт Чифлик

Адрес
с. Чифлик, Община Троян
E-mail
troyan@bgtourinfo.eu
Телефони
052 504 021
0878 606 191

Пътуване до Хотелски комплекс "Вълеви къщи-ОК"
От София и Западна България с автомобил - 160 км (около два часа) - По Автомагистрала "Хемус" (А-2), след Ябланица преминава в път Е-772 до пътен възел Ловеч - Троян при с. Абланица, където сменяте посоката към Троян. Преминавате през Троян и след това се поема по пътя за Шипково и Тетевен. В с. Бели Осъм е разклонът за Курорта "Чифлик".

От Варна и Източна България с автомобил - 360 км (около четири часа) - По Автомагистрала "Хемус" (А-2), след Шумен преминава в път Е-772. Преминава се Велико Търново и на пътен възел Ловеч - Троян при с. Абланица сменяте посоката към Троян. Преминавате през Троян и след това се поема по пътя за Шипково и Тетевен. В с. Бели Осъм е разклонът за Курорта "Чифлик".

От Пловдив и Южна България с автомобил - 120 км (около два часа) - По път I-64 до Карлово, след това по път Е-871 до Кърнаре. Преминава се Стара планина по път I-35 и преди Троян се поема по пътя за Шипково и Тетевен. В с. Бели Осъм е разклонът за Курорта "Чифлик".2006 BgTourinfo.Eu © All Rights Reserved