BGTourinfo.EU
BG     ENG     DE     RU    
 
    За комплекса
    Настаняване
    Фотоалбум
    Околности
    Пътуване
    Контакт 

Хотелски комплекс "Вълеви къщи-ОК" - Курорт Чифлик

Двойна стая
80 лв
Студио
100 лв
Настаняване
след 14.00 часа
Напускане
до 12.00 часа

В цената за са включени безплатно ползване на открит и закрит горещ минерален басейн, безплатен паркинг, тераса с прекрасен изглед, барбекю, джакузи, кабелна телевизия, мини бар, хладилник, термо кана, сешоар в банята, ютия и локално отопление.

Студио

Първа къща:
Стая 101
Студиото е със собствен самостоятелен вход. Модерното обзавеждане в меки и приятни тонове предлага всички удобства и създава усещане за уют и спокойствие, които са необходима предпоставка за една приятна почивка и релакс. Обстановката и гледката, разкриваща Троянския балкан в неговото величие са гарант за Вашето спокойствие. Студиото е с максимален капацитет от четирима нощуващи, настанени в комфортна двойна спалня и удобен разтегателен диван.

Първа къща: Стая 102, 103
Втора къща: Стая 201, 202
Студиото разполага с двойно легло и диван и има възможност за допълнително настаняване и е с максимален капацитет от четирима нощуващи. В спалнята се усеща уют и топлина, които допринасят за приятното изкарване по време на Вашият престой. Пейзажите, разкриващи се от терасата, ще останат един незабравим спомен за Вас.

Първа къща: Стая 105
Разполага с двойно легло и разтегателен фотьойл и има възможност за допълнително настаняване. Максималният капацитет е от трима нощуващи. Стилното обзавеждане и уюта в стаята създават усещането за тишина и спокойствие и благоприятстват за релакса и приятната почивка по време на Вашия престой.

Двойна стая

Първа къща:
Стая 104
Втора къща: Стая 204, 206
Стаята е уютно обзаведена и разполага с двойно легло. Капацитетът и е от двама нощуващи. От терасата се открива невероятна гледка на Троянския балкан, както през зимата, така и през лятото.

Втора къща: Стая 203, 205
Стаята разполага с двойно легло и разтегателен фотьойл и има възможност за допълнително настаняване с максимален капацитет от трима нощуващи. Обзавеждането е в топли цветове, което създава усещането за спокойствие и тишина. Невероятната гледка, откриваща се от терасата, би спряла дъха на всеки, както през зимата, така и през лятото.

Вълеви къщи ... ... като в къщи

2008 BgTourinfo.Eu © All Rights Reserved