Предложения за туризъм Включване в сайта WIFI Bulgaria Info
BG
ENG
DE
RU
PL
 
  За България
  История
  Туристическа информация
  Черно море
  Река Дунав и Предбалкана
  Стара планина - Балканът
  Витоша и Струма
  Средна гора и Тракия
  Рила и Пирин
  Родопите

  100 туристически обекта
  Съкровищата на траките
  Българските манастири
  Паметници на UNESCO
  SPA курорти
  Селски туризъм
  Ловен туризъм
  Еко - туризъм

  София
  Варна
  Пловдив
  Бургас

  Фотоалбум
  Карта на сайта
  Партньорска програма
  За нас
За BGTOUR INFO
Варна, 9009
Ул. "Младежка" бл. 3, Вх. Г, ап. 15
E-mail: info@bgtourinfo.eu
Телефон 052 504 021
            0878 911 359

Нашата фирма е създадена през 1992 г. От 1998 г работи в областта на Интернет. През 1998 г създадохме една от първите интернет – зали във Варна. Името „Младост – Нет” беше познато и като кабелна мрежа в район „Младост”, както и като един от първите информационни и указателни Интернет – портали.

От 2000 г. започнахме да предлагаме на своите клиенти една от най–новите и модерни тогава услуги в областта на рекламата, която днес се е превърнала в ежедневие и неизменна част от нашия живот – WEB-дизайн. Някой от нашите разработки в тези години:


През 2003 г. съвместно чешка IT - фирма създадохме страниците iBulharsko.cz и bg-cz.com. Страницата беше изключително популярна в Чешката република, като получи наградата за най-посещавана чешка туристическа страница за 2003 г.


За WIFIBULGARIA INFO
Това е нашият последен проект, който съществува от месец март 2010 г. В него се показват местата, където се предлага свободен WIFI-достъп: кафенета, ресторанти, хотели, бензиностанции, сервизи, университетеи, обществени организации и т.н. Страницата е на три езика - български, английски и руски. В момента създаваме мрежа от представители в цялата страна, които да са до клиентите ни във всеки момент.
За информация и включване в сайта

Други наши разработки
По поръчка на Общественият комитет за православни ценности към Варненската и Великопреславска Света Митрополия през 2004 г разработихме сайта www.exoticdubai.com – една от първите Интернет-страници на Българската православна Църква с много богата информация. Освен създаването, ние извършваме и поддръжка на страницата с почти ежедневни промени – новини, обществени проблеми, църковни празници и т.н.

Опитът ни с тази страница ни помогна при създаване страницата на Епархийският манастир „Св. Св. Константин и Елена” в едноименния курорт www.varnamonastery.bg. Тази страница също изисква постоянна поддръжка и обновяване. Богатата информация, петте езикови версии и не на последно място – много добрата популяризация, извършена от нашата фирма, правят страницата много популярна. В българският рейтинг на най–големият в света Православен Интернет-портал „Всемирното православие”, нашата страница е неизменно сред първите 10, а е сред първите в немският, английски и румънски рейтинг.


Една от последните ни разработки са седем еднотипни страници на тема сватба, за различни градове на България. Страницата предлага много информация за този най-щастлив ден в живота на човека.
www.exoticdubai.com
www.svatbavarna.com
www.exoticitaly.com
www.exoticitaly.com
www.exoticdubai.com
www.exoticdubai.com
www.svatbayambol.com

Вижте цените ни за изработка на Интернет - страници
 
2005-2022 BgTourInfo © All Rights Reserved